Torsdag

Torsdag igen då! Dagarna springer på rätt bra tycker jag, lite för fort ibland och även kvällarna är ganska uppbokade just nu så det rullar snabbt. I veckan har vi grejat med sladden till släpet så nu hoppas jag att vi kommer iväg som vi ska ikväll. Vi har även börjat sammanställa alla kvitton och fakturor för gården förra året som ska lämnas in för momsdeklaration och så var Axel på möte igår ang. den samfällighet som vi är delägare i. Det är ca 10 hektar skog där vi har ca 6% tror jag, och den har precis avverkats så det var lite prat om det och om samfällighetens framtid.

I kväll blir det som sagt dressyrträning och i morgon ska hästarna få fossingarna verkade igen. Trots att jag har slarvat lite med underhållet sedan förra verkningen tycker jag att hovarna ser rätt okej ut faktiskt, men så är det ju inte riktigt ”växtsäsong” just nu heller. Sen är det helg! Det ser ut att bli en riktigt solig och härlig helg också och jag hoppas att vi får klart traktorn nu, det är ju ändå inte mycket kvar.

IMG_47322

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s