Superträning!

Åh, jag är så sjukt nöjd med dagens träning för Åsa! Efter lite bettrassel i veckan så har jag tänkt alldeles för mycket på olika scenarior som gör att hon är så grymt missnöjd med bett, men för varje träning jag har med Åsa så blir det tydligare och tydligare att det faktiskt inte är bettet som är problemet utan jag måste bara rida rätt. Sen är hon otroligt känslig och orolig i munnen, men det betyder bara att jag måste vara minst lika känslig och med min hand och ge henne det ultralätta, men ändå ack så viktiga, stödet som hon vill ha. Tråkigt bara att jag ska hinna glömma bort det mellan träningarna och börja tjafsa för mycket med Kaprifol och ställa för höga krav på henne innan vi är ”där”.

Nåja, nu hann det ju gå så där superlångt mellan träningarna igen (Göteborg Horse Show, lite svullet bakben och så nu senast sladden på släpet), men nu SKA jag boka in en träning snart igen. Eller först ska faktiskt Åsa få tömköra Kaprifol, det var länge sen hon fick ett sånt pass i kroppen.

Dagens bästa var nog ändå den där vänstergaloppen som var riktigt rund och härlig. Efter det tappade vi dock all ork och högergaloppen blev lite platt fall. Men det kommer det med tror jag allt! Fina härliga häst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s