EM i sommar

Jag var ju, som ni kanske minns, funktionär på Göteborg Horse Show i februari och jag var även ”antagen” till att hjälpa till under sommarens EM på Ullevi i Göteborg. Jag skulle vara med i arenagruppen igen och jobba med samma killar och tjejer som jag träffade i Scandinavium i februari. Men så kom ju den här graviditeten va, och om man räknar lite snabbt så kommer jag vara gravid i åttonde månaden när EM:et går av stapeln. Nog för att jag planerar en enkel och såndär ”rosenskimrande” graviditet så är jag ganska säker på att jag inte kommer vara jätteduktig på att springa fram och tillbaka inne på arenan, släpandes på tunga vagnar lastade med bommar och infångare.

img_5616

Så för nån dryg vecka sen kontaktade jag Pia, som ansvarar för arenagruppen, och avbokade mitt deltagande. Lite tråkigt, det är ju ändå ett EM, men å andra sidan känner jag mig ganska ”färdig” med volontärarbetet. Nu har jag sett hur det går till både i stallet och i arenan och det har varit väldigt roligt och intressant! Men nu går livet vidare med nya utmaningar 😉

Däremot kommer jag (förhoppningsvis) inte se det hela från soffan hemma utan jag och systrarna har köpt biljetter till söndagens hoppfinal! Det är även gratis inträde till Heden hela veckan där körning och paradressyr hålls, och så går ju körningens maraton genom staden på lördagen. Det får bli en hel helg i Göteborg tror jag bestämt! Det är klart att det finns en viss risk för att jag inte kommer kunna gå på EM:et, men jag har hellre en biljett som jag i så fall kan ge till någon annan om jag inte kommer iväg, än att jag står där utan biljett och mår toppen. 21-27 augusti går det hela av stapeln!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.