Skåpet på plats

Efter två strykningar färg var listerna till Axels jaktgarderob klar och häromdagen satte han även upp dem i garderoben. Vi har ännu ingen lampa i garderoben så det är lite svår att se, men här är taklisterna på plats:

IMG_6347

Och golvlisterna! Det är rester från sovrummet; både golvet och alla lister.

IMG_6346

I förrgår baxade vi in själva vapenskåpet också, 150kg tungt och kanske lite onödigt stort, hehe. Men från början hade vi inte planerat att skåpet skulle stå i garderoben utan då skulle alla jaktgrejer få plats i skåpet. Så här i efterhand hade det kanske varit smartare att ta ett mindre vapenskåp så man kunde utnyttja garderoben bättre. Men men, det blev bra i alla fall!

IMG_6351

Nu ska det upp lite hyllor och krokar också, och Axel ska göra nåt slags klaffbord på dörren så han inte behöver sitta vid köksbordet när han gör rent sitt vapen efter användning. Och så en lampa också då!

IMG_6353

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s