Sovrum #2

Vårt sovrum är ju ganska klart och även om garderoben inte är klar på långa vägar har vi bestämt oss för att gå vidare med sovrum nr två. Nämligen den blivande bebisens rum. Valet föll på sovrummet i mitten på övervåningen, där vi har sovit medan vi grejade i vårt sovrum. 

Under veckan har vi tömt rummet och det gick ju ganska snabbt eftersom det bara fanns en säng och en byrå där inne. 


Nu under kvällen har vi plockat bort alla golvlister samt runt de två dörrarna och fönstret. Vi ska inte göra jättemycket här inne: väggarna kommer tapetserad med renoveringstapet och sen målas vita. På en av väggarna kommer sen Axel måla en bild från en barnbok. Kanske målar vi spjälsängen i en färg tagen ur bilden på väggen också för att lätta upp allt det vita.

Sen ska vi även byta ut brädan över fönstret som ju ser ut så här:


Men det ska väl ändå gå ganska snabbt jämfört med vårt eget sovrum! Vi får dessutom förstärkning i form av Axels föräldrar nästa helg så mer än så här gör vi nog inte i rummet förrän då. Vi var lite inne på att slipa golvet men kom fram till att det nog är smartare att göra det nästa gång rummet görs om eftersom det säkert slits en del när det bor en liten onge där inne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.