Uppe i sadeln igen

Jag minns inte ens när jag satt i en sadel senast (Alice rider jag ju alltid barbacka!) men det kändes som om det vore igår! En vecka kvar till återbesöket och denna vecka får/ska jag skritta henne uppsuttet i 20-30 minuter per dag. Någon av dagarna närmare återbesöket ska jag trava henne lite kort rakt fram för att känna hur hon känns.

Idag hade vi sällskap av Rebecka och Alice och vi hade en riktigt härlig tur i det supersoliga vädret!

18261582_10155088424965851_1386031787_o

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.