Lördagsmorgon

Så var dagen för det årliga traktorkrysset i Ljurhalla här! Eller ”tipspromenad med traktor” är väl en annan beskrivning. Axel är taggad och vi hoppas att även Goliat är det. Axel har precis gått ut för att fixa lite med Goliat innan han åker (packa lite verktyg in case of, fylla på diesel, ja lite sånt). Vid tio börjar själva krysset och jag joinar efteråt (ca tolv-ett) när det är grillning. Vädret är superfint!

Detta betyder att jag har ett par ensamma timmar nu på morgonen och jag har inte helt bestämt mig för vad jag ska göra. Men det blir nog lite pyssel med hästarna och stallet 🙂

IMG_2459

Jag kan se hästarna från köksfönstret i skrivandes stund, säkerligen mätta och belåtna står de och vilar i morgonsolen efter första tiden ute på mer gräs. Härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s