Sugen på mera

Skrittrundan efter jobbet idag var ju självskriven, första dagen på vårt igångsättningsschema är avklarad! Det var första gången på ganska länge som jag var ute själv på Kaprifol men det var inga konstigheter. Hon var väldigt energisk, men vem kan klandra henne för det? Hon var i alla fall inte speciellt tittig, trots lite nyutsläppta gräsklippare och annat som dykt upp de senaste dagarna. Hon var även väldigt kontaktbar och ridbar i skritten och även då när hon spände till. Jag kunde ställa henne riktigt bra bort från lite läskiga saker och så kunde vi fint skritta förbi. Hon ville väldigt gärna trava, men vi sparar på det någon dag till men jag hade en riktigt trevlig känsla när jag red och vill bara rida mera!

IMG_6594

I morgon och på fredag blir det nog lite tajt om tid för ridning dock, då jag ska till Gäsene efter jobbet båda dagarna. I morgon är det dock bara banbygge så då planerar jag nog in en handhästrunda och så får hon vila på fredag då det är första tävlingsdagen. Jag får satsa på mera ridning och första traven till helgen helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s