Sadelbock

Som ni kanske minns fyndade vi en bock i fyndhörnan på IKEA när jag och Axel var där för nån dryg vecka sen. Den kostade bara 199kr och såg ut att kunna passa himla bra i min sadelkammare! Vi har nu modifierat den lite = borrat några hål samt täljt två pinnar så att man kunde höja den lite och få en bättre arbetshöjd. Jag funderade på om jag skulle betsa den mörk också men just nu får den vara obehandlad, jag vet inte hur bra betsen fäster på detta lite finare/släta träet och det vore ju synd om betsen slets bort/färgade av sig på vita schabrak och sadlar mm 😉

Tanken är alltså att man kan hänga sin sadel här när man vill smörja den och det är också smidigare att byta schabrak när sadeln hänger lite mer fritt så här jämfört med när den hänger på hängaren på väggen. Det är en liten hylla längst ner också där man kan ha sin sadeltvål och sitt läderbalsam! Alltid bra att underlätta och göra det roligare att hålla sina grejer rena och välsmorda! Jag borde få upp min ”putskrok” i taket också, så man kan smörja tränset enkelt när man ändå håller på.

6 thoughts on “Sadelbock

  1. Vadå mallig?

    Ja e både listig å stark!

    🙂
    jo.. jag vart lite mallig faktiskt, trevlig tjej den där Rebecca förresten..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s