In Tallinn!

Sådärja då har vi landat på vårt hotellrum i Tallinn! Resan har gått väldigt smidigt, från Landvetter till mellanlandning i Helsingfors där vi laddade batterierna med en mozzarellabaguette innan det var dags att boarda nästa plan. Ett propellerplan som snabbt tog oss till Tallinn! Vi reser ju med bara handbagage så vi kom ut från flygplatsen ganska direkt och så fort vi steg utanför dörrarna rullade buss nr 2 in på hållplatsen. Precis den bussen vi skulle ja! Himla flyt, för den går bara två gånger i timmen. Fyra hållplatser och fyra euro senare steg vi av, nu lite mer inne i stan, och så promenerade vi några hundra meter till vårt hotell där vi bor tills i morgon. 

Klockan är nu 22.00 och vi ska väl kanske ta något litet att dricka någonstans innan vi säger god natt. 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.