På hemväg

Då har vi satt oss på tåget som ska ta oss till Göteborg! Det är ett mycket fräscht och fint snabbtåg så vi är framme där redan om dryga tre timmar. Sen har vi ju dock en timme bil hem från Göteborg också, men det är ju ganska lite i sammanhanget.

Dagen har varit bra! Det känns dock i kroppen att vi gick hela dagen i går så bitvis var Stockholms gator lite sega idag. Men vi steg av båten i hamnen och promenerade in till stan via Nobelparken och Gärdet. Vi gjorde en sväng in i stan också och tog en mjukglass i Kungsträdgården (tror jah det heter?) innan vi traskade vidare till Gamla stan och kikade runt lite där. När vi, eller jag egentligen, inte orkade gå längre tog vi oss till närmaste tunnelbana och åkte ett par hållplatser ut till där min faster och farbror bor. Vi hann prata lite med dem innan resten av sällskapet kom och vi var till sist sexton personer. Förutom pappas syster och hennes man (sambo?) kom även pappas bror och hans fru, tre kusiner och två respektive samt fem barn i lite olika åldrar. Vi åt god mat som Anne lagat och hade riktigt trevligt. Vi hade en tävling också! Huvudanledningen till att dra ihop lite släkt just denna helg är att min farfar Folke skulle fyllt 100 år i morgon, så då hade Anne ordnat en liten Folke-tipspromenad. Med tanke på att jag aldrig har träffat min farfar så är jag ändå ganska nöjd med utgången faktiskt! Jag och Axel var i samma lag 🙂

Det är väl ändå godkänt pappa? 😀

1 thought on “På hemväg

  1. Hmmm.

    Med tanke på svårighetsgraden så är det ett mycket bra resultat.

    Kul att ni hade trevligt, ni får berätta mer när vi ses.

    Anne och Bosse är gifta 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s