Vi kommer klockan åtta

Så därför ställde vi klockan på sju, låg och snoozade lite och hörde ganska snart en dumper rulla in på gården och knappt två röda minuter senare var första lasset grus dumpat på den blivande ridbanan. Alltså HALLÅ! Tio över sju är inte klockan åtta! Lyckligtvis hamnade ju gruset på rätt ställe i alla fall, även om det hade varit bättre att få det lite längre in. Nåja, det blir nog bra.

Jag har inga bilder ännu, jag får erkänna att jag knappt själv har hunnit beskåda helgens framsteg eftersom det var mörkt när vi kom hem igår. Martin har i alla fall nästan skalat färdigt, när han hade lite kvar på ena långsidan gick dock ett fäste till skopan sönder, så han kunde inte göra klart. Allt grävt material är i alla fall flyttat på så det är inga problem att ta emot ett par lass grus idag.

Men nu hinner jag inte sitta här längre, jag och Rebecka ska nämligen på roadtrip till Hjo om ett par minuter och hästsläpet ska kopplas på bilen… Spännande va? Det är dock inget levande som ska hämtas men nästan lika roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s