Shopping i Hjo

Förmiddagens utflykt gick ut på att hämta:

IMG_7009

Hinder!! Ridbanan är ju inte riktigt ridbar än på ett tag, men hinder är inte alltid så lätt att få tag på begagnat så jag har hållit utkik ganska länge faktiskt. Just hinderstöd är snordyra att köpa nya och bommar är ju inte gratis heller även om det inte är jämförbart med priset på stöd. Så idag åkte jag och Rebecka (Axel jobbade lite + passade grusleveranser) till Hjo och hämtade 10 hinderstöd, ett gäng skållor och 15 bommar för 4000kr. (Jämförelsevis kan man köpa TVÅ liknande stöd på Kellfri för nästan 1300kr.)

Bommarna är relativt fräscha, men de ska få lite ny färg någon gång i framtiden så blir de nästan som nya. De är bara 2.5m långa och riktigt lätta att bära, trevligt! Ofta brukar man kanske ha 3m-bommar på en sån här liten hemmabana (och 3.5m på större banor/tävlingar/klubbar) men vi klarar oss fint med 2.5m.

Rebecka hjälpte mig att köpa IKEA-pottor häromdagen också, perfekt att använda som bom-upphöjare om man vill trava över lite upphöjda bommar! Vi var såklart tvungna att inviga grejerna när vi kom hem och la ut fyra bommar + pottor i vinterhagen och travade över ett par gånger, haha! Underlaget är ju dock rätt kasst där så gick väl inte helt bra, men det var roligt ändå 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s