Fredagsfeeling

I morgon är det Midsommarafton och således en ledig dag så dagens torsdag har ju ganska enkelt förvandlats till en fredag! Inte är det en vanlig dag i övrigt heller utan det är Axels födeseldag. Jag går alltid upp några minuter före Axel och jag hann med nöd och näppe fixa i ordning lite extra god frukost till honom idag innan han kom ner 🙂 En present inslagen i tidningspapper fick han också, hehe, men det är ju faktiskt inte pappret som är det viktigaste!IMG_7188

Vad händer annars då? Ja vi städade släpet i går, både insida och utsida och tog ur gummimattan mm, det har behövts rätt länge men nu fick vi äntligen tummen ur och gjorde det. Vi körde ju grisarna förra helgen så kändes bra att städa bort eventuell grisdoft också! Det blev renare i alla fall!

Vi har fått upp en mörkläggningsgardin i bebisens sovrum och började byta lysknappar men vi hade köpt för kassa knappar som inte gick att trappkoppla så Axel fick köpa nya igen och de har vi inte fått upp. Får bli en annan dag!

IMG_7178

Axel har lånat hem en projektor också som vi kan använda när vi vill måla den där målningen på väggen också. Nu åker ju Axel på måndag och är borta i nästan två veckor så det blir nog först när han kommer hem igen som vi tar tag i det. Vi har ju ett par månader kvar på oss! Även ridbanan står lite still för tillfället, men det kan vi snacka mer om en annan dag. Nu kör vi fredag och långhelg!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.