Måndag igen

Så var det måndag och ny vecka. Dagen började som sagt tidigt och jag lämnade Axel på Landvetter flygplats vid 05.20 ungefär och körde därefter direkt till jobbet. Inte så stor idé att åka hem i mellan liksom!

Under dessa elva dagar som Axel tillbringar i Adelaide, Australien, har jag två projekt jag tänkte pyssla med (utöver jobba, äta sova, hästarna) och det är:

1: Måla mina bommar
2: Måla nästa byggnad

För del ett behöver jag inhandla färg, och det gör jag nog redan idag efter jobbet om jag känner för det. Bommarna kan jag dessutom måla inomhus i ladan så det är inte så väderberoende vilket ju är bra. Jag har klurat lite på färger och kanske blir det nåt sånt här:

IMG_7228

Del två är faktiskt redan påbörjad, jag började förra helgen när Axel byggde hage och hus till grisarna och jag hade tänkt fortsätta nu i helgen som var, men det var ju långt ifrån målningsbart väder så det blev inte av tyvärr. Byggnaden som står härnäst på tur är i alla fall ”maskinhallen” inklusive den gamla skolan.

IMG_7149

Det var väldigt soligt när jag tog bilden nedan så man ser ju knappt, men det är i alla fall målat till överkanten på det nedre fönstret hela vägen ut till vänster (i skuggan). Så hälften av denna sida kanske?

IMG_7167

Jag räknar inte med att hinna måla hela byggnaden medan Axel är borta, men denna kortsida och kanske ena långsidan hinns med? Beror också en del på vädret såklart, dumt att måla när det regnar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s