På gärdet

Alice och Kaprifol fick rasta sig på gärdet idag; Alice satt jag på och så hade jag Kaprifol som handhäst och hon fick även vara lös en kort stund så jag kunde se henne lite bättre. Båda hästarna var pigga och det var sjukt mycket insekter så det blev en del trav runt på gärdet för att hålla insekterna på lite avstånd i alla fall. Det var grymt varmt så båda hästarna tyckte det var ganska jobbigt. Kaprifol såg fräsch ut, dock i lite snävare svängar tar hon inte riktigt för sig lika mycket med höger bak som fortfarande är lite tjockt. Svullnaden blir mindre när hon fått röra på sig, men så är den tillbaka igen nästa gång jag tittar på henne. Men det är väl bara att hänga i ett tag till och fortsätta röra på henne lite lagom. Hon fick som sagt vara lite lös också och drog då några galopprace och bockade lite och var hur nöjd och glad som helst efteråt, det var länge sen hon fick lov till detta nu.

Tillbaka i stallet efter en ordentligt avskrittning fick båda hästarna duscha lite för att kylas ner lite i värmen. Alice tyckte det var jätteskönt och Kaprifol kunde tänka sig att uthärda det så länge jag inte spolade på de kittliga ställena. Till sist fick de komma ut i hagen igen och båda rullade sig så gott så!

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka få bort all färg som jag har på mig (japp, har målat idag också!) och sen är det nog sovdags.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.