Fasadmålning

Igår var det ju riktigt tjusigt väder ute så när hästarna var motionerade utrustade jag mig med pensel, färg och stege och fortsatte med den gamla skolans kortsida. Jag påbörjade ju som sagt detta för en dryg vecka sen nu och idag kunde jag fortsätta där jag slutade sist.

Jag målade en dryg timme ungefär och fick klart allt upp till ”en steges höjd”, dvs allt upp till den horisontella brädan + de små snuttarna på utsidan om vardera minifönster.

IMG_7246

Lite skillnad blir det ju! Nu är det inte så mycket kvar på denna sidan, men det är ju det svåraste också. Vid nästa måltillfälle får jag sätta ihop stegarna och då borde jag nog nå högst upp tror jag. Det ser ut som vädret ska vara fint även i morgon så då kan jag nog våga fortsätta måla även idag. Sen hoppas jag på fler fina dagar så jag kan börja måla den ena långsidan, den som man faktiskt SER när man är på gården, denna är ju i hagen så helt bortkastad att göra fin egentligen, hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.