En tisdag med sol

Jag pratade lite med Axel i går kväll och han har mellanlandat i både Stockholm och Dubai utan bekymmer och beräknas vara framme i Adelaide runt lunchtid svensk tid idag. De ligger 7.5h före oss tror jag. Sen är det bara tio dagar kvar tills han kommer hem igen! Det är för övrigt mycket att se fram emot nu, inte bara att Axel kommer hem men också att semestern drar igång samtidigt och så ridbanan såklart!

Vi har inga storslagna planer för våra tre veckors semester men det blir säkert någon liten tripp nånstans och sen blir det nog mest till att greja hemma. Staketet till ridbanan kanske, samt att vi ska beställa hem en container och fylla med brännbart från gamla stallet. Delar till vår trasiga motorsåg är beställd också så vi kan fortsätta såga upp vedhögen. Kanske kan det bli lite höns i år om vi får undan allt? Vore skoj! Sen inser jag ju att även om jag skriver ”vi” hela tiden så är det ju mest Axel som ”drabbas” av detta tyngre arbete just nu tyvärr. Tur att vi har många byggnader som behöver målas, det kan jag göra i alla fall!img_6395Sen väntar vi ju fortfarande på det där telefonsamtalet som ska säga till att de kommer och hämtar vårt skrot, jag trodde det skulle vara hämtat vid det här laget men icke. Hör vi inte nåt snart får vi kanske ringa och fråga hur det ligger till. Det är ju över en månad nu som ”anmälningstiden” gick ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s