Mera färg

Jag målade faktiskt lite på bommarna igår också, efter att hästarna var motionerade och efter att jag målade en timme på fasaden. Jag kikade nämligen i vårt ”färgförråd” i garaget, som består av massa färgburkar som tidigare ägare lämnat efter sig, och jag hittade en oöppnad literburk med vit utomhusfärg. Visserligen tre år gammal men om den ska hålla sexton år på fasaden så ska den väl hålla tre år i burken! Så jag tog den till mina bommar helt enkelt eftersom den där vita sprayfärgen var rätt värdelös. Vilken skillnad! Gratis var den ju också 😉
De rosa bommarna saknar nu alltså bara lite svart färg mellan rosa och vitt:

IMG_7257

Och de grönsvarta bommarna är helt klara! Ja dessa två i alla fall, sen var den gröna färgen slut… Men jag tänkte nog ändå göra fyra sådana här gröna bommar så blir ju lagom men en grön färgburk till.

IMG_7252

Jag hade fortfarande blå oprövad färg så jag tog denna bommen och gav lite nytt liv i den:

IMG_7253

Mellan de blåa och vita fälten blir det nog rosa…

IMG_7255

1 tanke på “Mera färg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.