Time flies

Ja tiden går ju onekligen rätt snabbt när man lämnar huset 06.40 och bortsett från ett par minuter mellan jobbet och stallet kommer in igen 21.30. Nu är jag ju inte många meter från huset, men ändå! Jag fick sällskap av Rebecka efter jobbet igår och vi gjorde i ordning Alice och Kaprifol för en uteritt. Ganska snart kände jag dock att Alice var lite knackig (vi hade bytt hästar så Rebecka red Kaprifol) så vi ändrade snabbt våra uterittsplaner och skrittade till gärdet i stället.

sdr

Vi fick gena lite genom skogen för att komma till gärdet och där var det sådär mycket insekter igen, men med en insekts-viftare i högsta hugg överlevde vi!

sdrVäl framme på gärdet red Rebecka ett par varv med Kaprifol medan jag och Alice tittade på. Båda hästarna var rätt nöjda över denna motionsuppdelning, hehe.

Men detta tog ju inte hela kvällen såklart, även om vi stod och tjötade en stund i stallet efter ridningen. När Rebecka åkt hem tog jag målarpenseln i högsta hugg och gick ut till mitt ena målarprojekt. Det gäller att passa på innan det kommer mera regn!

IMG_7271

Ja som ni ser är det typ två kvadratmetrar kvar uppe under taket och här får jag nog inse mina begränsningar. Det kändes högre än det ser ut kan jag lova. Stegen räcker, men det kändes lite väl svajigt så jag tror faktiskt att jag lämnar sista rutan till Axel som är lite längre och lite mer hårdhudad än jag 😛 Jag är ändå ganska nöjd över det jag lyckats måla hittills och jag älskar att man får ett sådant direkt resultat när man målar. Nu ser det dock ut att regna de närmaste dagarna så nästa sida på byggnaden får vänta. Blir nog till att rensa ogräs nån dag också, fy vad det växer. Jag måste plocka jordgubbar också, de är mogna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.