Min fina häst!

Idag har jag ridit en nästan helt normal uteritt på min härliga häst, att jag kan göra det så här pass sent i graviditeten är jag ändå väldigt glad över!

Trots riktig blåst ute och mycket som prasslade i stallet var Kaprifol riktigt kelen och stod nästan och sov när jag gjorde i ordning henne. Säkert lite extra skönt att komma undan insekterna en stund.

IMG_7279

IMG_7277

Eftersom jag planerade en skogsrunda utrustade jag Kaprifol med en massa insektspray och hennes flughuva, hon är ganska irriterad över insekter vid ridning så jag tänkte vi testade detta idag.

IMG_72890

Ridvägen jag valde var Birgers väg, inte den längsta rundan men en av de trevligare. Den blir bättre och bättre för varje gång jag rider den också eftersom Birger fortfarande håller på att göra själva vägen.

Image-1

Jag hade på Equilab-appen idag efter ett ganska långt uppehåll eftersom jag hört att den uppdaterats till det bättre. Lite roligare funktioner fanns det i den nu men just gångartloggen är fortfarande lite off. Traven stämmer bra på bilden här ovan, men inte alls galoppen. Där den visat galopp skrittade vi (även om hon taktade lite just där för det blåste ner lite grenar över oss typ.) Däremot galopperade vi ca 500m alldeles efter att vi svängt av från asfaltsvägen, och det har den inte registrerat. Kanske kan bero på kontakt-problem, får prova nån mer dag när jag rider lite mer öppet.

Hur som. Kaprifol var hur härlig som helst idag och visade sig verkligen från sin godaste sida 🙂

Nåt annat gott var detta som jag plockade med mig in efter stallet!

IMG_7281

2 tankar på “Min fina häst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.