Bommar

Ni kanske har sett mina tjusiga bommar på Instagram redan, men alla har ju tyvärr varken detta eller Facebook så jag lägger upp här också!

Måleriet av bommarna går alltså lite långsamt framåt och sex bommar är nu helt klara!

IMG_7273

De är inte perfekta, men jag är grymt nöjd med resultatet ändå! Får hoppas de håller sig så här fina ett tag nu även sen när vi börjar använda dem. Självklart kommer de få något slags tak/skyddande miljö borta vid ridbanan sen så de inte ligger helt exponerade för väder och vind.

När dessa var färdiga fortsatte jag med de två andra blåa bommarna, vitt och blått blev målat så nu är det bara lite rosa som fattas så är även de klara.

IMG_7274

Dessa bommar här nere har jag kvar nu:

IMG_7275

Just nu är planen att måla den gul-grön-vita till grön-svart-vit precis som de andra två i samma färg så jag har tre sådana också. De som är svart-röd-vita på bilden kommer jag nog måla i samma färg som de redan har, tycker de är lite fräcka. Sen återstår två röd-grön-vita som jag inte helt har bestämt mig för vad jag ska göra med än.

1 tanke på “Bommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.