Vilodag

Denna vecka gick snabbt! Fredag redan och bara en vecka kvar till semester och Axels hemkomst!

Min kropp har fått en välbehövlig vilodag från ridning idag men Kaprifol har ändå fått komma ut och röra på sig då Rebecka tog ut henne på en runda i skogen. Himla bra! Hon hade skött sig fint också (Kaprifol alltså, Rebecka vet jag inte hur hon skötte sig, hehe).

Alldeles strax kommer en av Axels kusiner och hälsar på, hon ska bo/sova hos mig i helgen då hennes dotter tävlar i SM i Borås. Lite dålig tajming att just Axel inte är hemma, men det är ju inte så mycket att göra åt! I övrigt har jag inte så mycket planer för helgen. Lite beroende på hur mycket kusinen är här under morgondagen har jag erbjudande både från Rebecka att ”leka” med henne men också från Susanne ifrån nya huset som de flyttade in i helt och hållet nu i veckan som var. Inte lätt att vara populär alltså! Jag vill fortsätta måla också; både bommar och nästa sida på maskinhallen om vädret tillåter. Men helgen är ju lång så nåt ska säkerligen hinnas med!

IMG_7289

Lilla flockan från när jag tittade till dem tidigare idag och matade dem med överblivna äpplen från jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.