Morgon i grishagen

Ja det är ju inte nåt jag skriver varje dag! Men med både Axel och Rasmus ute på vift fick jag ge Hans och Greta sin frukost idag! De visste vad som väntade och kom smått springandes när jag annonserade min ankomst, så gulligt! De har blivit lite tamare än sist jag var här också och kom fram och nosade lite på min hand när jag satte mig i hagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.