Dressyrträning

Ni är säkerligen nyfikna på hur det går med ridbanan, men jag sparar på de bilderna tills i morgon för jag och Kaprifol har ju varit ute på roligheter idag också! Vid elvatiden stoppade jag in Kaprifol i släpet och åkte den dryga halvtimmen till Åsa i Vittene för dressyrträning. Idag var det dock inte jag som skulle rida, utan Åsa.

IMG_74644

Inne i ridhuset var det riktig bastukänsla och en del insekter, men inte lila mycket som utomhus i alla fall. Stackars Kaprifol var nästan svettig redan innan träningen började. Jag skrittade fram Kaprifol för hand och så satt Åsa upp direkt när hon kom. Väldigt roligt att se! Vi har ju våra svårigheter, Kaprifol och jag, både med acceptansen till bettet och att hon är lite sned i vänstervarvet. Men jag tyckte Åsa gjorde ett toppenjobb och Kaprifol jobbade på bra i värmen. Ganska snart såg hon riktigt trevlig ut och i slutet var hon toppenfin, himla kul och nyttigt! Man borde ta ridhjälp oftare faktiskt, när det är grejer man inte riktigt reder ut på bästa sätt själv.

IMG_7459

Efter träningen var Kaprifol ordentligt svettig så jag lånade slangen uppe vid stallet och spolade av henne efter att hon fått varva ner lite. Och så gick vi ytterligare lite så hon fick torka i solen och äta lite gräs innan jag lastade och åkte hem igen.

IMG_7466

Ny träning inbokad om en vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.