Några dagar planering

Idag har Kaprifol fått vila eftersom vi åkte till Nissafors tidigt i förmiddags. I helgen är Susanne och familj här och hälsar på så jag tänker att jag och syster kanske kan rida lite tillsammans någon av dagarna, Kaprifol ska röra på sig både lördag och söndag i alla fall. Kanske en uteritt och ett pass på banan? Får se. På måndag ska jag tömköra henne på min fina ridbana och på tisdag är det träning för Åsa igen, med Åsa på ryggen.

333333

Fin bild på min skönhet från igår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.