Gårdagens dressyrträning

I går var det dags för andra träningen med Åsa i sadeln och både jag och Åsa tyckte att utvecklingen redan gått åt rätt håll. Kaprifol var ”i ramen” mycket snabbare än sist och jobbade på riktigt bra. Roligast var att båda galopperna såg riktigt fina ut, både samlade och balanserade. Så roligt!

I slutet, efter mycket lösgörande arbete, la Åsa lite tid på framdelsvändningar och skänkelvikningar. Framdelsvändningar tycker Kaprifol är svårt, hon har inte riktigt fattat poängen med dessa, men skänkelvikningarna gick helt okej i både skritt och snäppet bättre i trav. Finns såklart en del att jobba på även där, men inte så tokigt ändå.

2 thoughts on “Gårdagens dressyrträning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.