Ett bra dressyrpass

Tänk att det kan göra sån stor skillnad på en häst när en duktig ryttare suttit upp och ridit TVÅ gånger? Nästan pinsamt ju, hehe. Men Kaprifol var superfin idag och vi kunde till och med galoppera så där långsamt, hyfsat balanserat och samlat i BÅDA varven, helt grymt bra känsla gav hon! Traven i vänstervarvet är fortfarande lite klurigare, men helt klart på väg åt rätt håll. Hon var så himla rolig att rida idag, på min alldeles egna ridbana också, hihi! Ser fram emot nästa dressyrpass, då kanske Axel får fota lite också. I morgon blir det dock en uteritt med lite fokus på kondition.

Jag har shoppat lite också, det var ju faktiskt ett tag sen Kaprifol fick en ny outfit nu och när Equito hade trevlig rea slog jag till på ett tjusigt schabrak med matchande lindor. Jag skippade lindarna idag, men schabraket testade vi och det fick stor tumme upp!

Efter ridningen skrittade jag av en runda i skogen och sen fick Kaprifol mineraler och morotsblast innan hon fick komma ut i hagen igen.

2 thoughts on “Ett bra dressyrpass

    • Haha, Axel vägrade att dela med sig av själva morötterna (från trädgården) som han plockat till middagen. 😀 Får köpa morötter till hästarna helt enkelt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s