Gårdagens

Sommar och sol i all ära men när det är över tjugofem grader ute orkar man ju inte greja så mycket!! Rätt skönt att det är mulet och svalare i dag faktiskt. Lite fick vi gjort i går i alla fall, och dagens höjdpunkt var nog att vårt skrot blev hämtat! Jag var inte på plats just då men Axel tog bild till bloggen åt mig (helt utan uppmaning!), bra va? 🙂

skrot

Himla najs att äntligen ha blivit av med all skit. Det är ju dock rätt igenväxt här bakom sågverket så det blev ju inte så där ”wow vad rent och prydligt det ser ut nu”, men känslan är ju bra i alla fall.

IMG_37135

Även containern full av högen med brädor blev hämtad i morse, Axel ringde igår och sa att vi var klara med den så den behövde ju inte stå här hela veckan. Så nu är brädhögen helt ur sikte!

Min arbetsuppgift för gårdagen var att plinta nästa kortsida på ridbanan, och det lyckades jag med. Dessa plintar var nog de lättaste att sätta ner eftersom vi fyllt med ganska mycket grus här så det behövdes inte grävas ner så mycket i bärlagret. ”Bara” långsidorna med typ 28 plintar kvar nu, hehe. Här behöver materialet snyggast till lite också och några kärror till ska vi dra hit också (vi har en hög liggandes).

IMG_37312

Medan jag plintade gav sig grabbarna på vedhögen och förvandlade några stammar till kluven ved. Det är en del kvar, men högen minskar ju stadigt i alla fall! Notera även den tjusiga skillnaden mellan målad och omålad byggnad i bakgrunden! Blir himla fint när allt är målat sen 🙂

IMG_37134

Hästarna fick vila igår men fick lite ompyssling, ny flugspray och mera vatten. Ganska nöjda med livet, fast de önskade mera gräs och färre insekter tror jag.

IMG_37133

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s