Lördagsmorgon

Ännu en solig dag står för dörren och min plan var att gå upp i hyfsad tid och rida innan det blev alltför varmt. Men ah, det lyckades ju sådär. Klockan är snart nio och termometern visar redan på ganska många grader. Men men, vi ska väl överleva ändå! Kaprifol ska få rasta av sig lite ute på grusvägarna idag och jag planerar att lägga in lite galoppintervaller.

I övrigt har jag inga storslagna planer för dagen. Axel och Arjen åker till Axels föräldrar idag och Arjen blir sen kvar där för morgondagens hemresa till Holland. Jag har valt att stanna hemma den här gången och ska nog fortsätta plinta runt ridbanan. Hästarna ska få byta hage idag också och gå i hagen runt ridbanan som nu har lite provisoriska staket här och var, så bäst att hålla lite koll på dem också! Men det är nog ingen fara, det var ju ett tag sen de betade här nu så det har växt ganska rejält.

IMG_75511

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s