Lycka på hästryggen

Goa glada älskade häst! Idag hade vi en sån där super-uteritt igen, det märks så himla väl att Kaprifol är tillfreds med mängden motion för tillfället = ingen överskottsenergi = inte tittig eller onödigt hoppig för allt som rör sig i världen. Inte ens kossorna var farliga idag utan hon tittade lite extra bara när de ställde sig upp och skrittade aningens spänt förbi för att sedan direkt slappna av igen. Duktig liten häst 🙂

IMG_76649

Jag red närmare 7km och la in en del galopp, jag kom ihåg att sätta igång appen idag och den stämmer relativt bra angående gångarterna den här gången. Den har missat lite trav men i övrigt ser det ok ut. Jag hade tänkt att lägga in en galopp till, men det var precis där vi gick förbi kossorna och jag tänkte att det var väl lite att utmana ödet kanske, att galoppera förbi dem. I den långa skrittsvängen längst till vänster på kartan är det som backigast, så där höll vi oss till skritt vilket var nog så jobbigt.

IMG_7663

Tillbaka i stallet, svettiga och nöjda, blev det en dusch för Kaprifol innan hon och de andra hästarna fick komma ut i ny hage. Kan inte bli mycket bättre än så va!

IMG_7659

I morgon blir det hovis-besök och ett pass på banan, på måndag en skrittrunda som handhäst och på tisdag träning med Åsa igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.