Hälften på plats

Axel och Arjen åkte iväg efter lunch igår så jag hade hela eftermiddagen och en del av kvällen själv hemma. Jag vilade mest faktiskt, men tvättade fyra tvättmaskiner och hängde ut i skift och så fortsatte jag även med att gräva plintar till ridbanans staket. Det gick dock inte lika smidigt som den senaste kortsidan, men det går framåt i alla fall. De fem första plintarna fick jag ner utan alltför stor arbetsinsats men sen ville det sig inte riktigt mer. Det sjätte hålet bestod (består) av en knytnävestjock trädrot och jag hade inte riktigt rätt verktyg eller ork just då för att lösa det så jag hoppade över till det sjunde hålet. Efter en stunds grävande stötte jag på en stor sten här och först verkade det som att den inte var så stor men den växte och växte kan man säga så jag fick ganska snart inse mig besegrad även i det hålet. Jag är dock ganska säker på att detta är en sten av flyttbar modell, så kanske kan Axel hjälpa mig med denna idag.

Lite trött på motstånd, men vad sjutton, det åttonde hålet kan ju inte vara lika illa! Här hann jag bara skrapa bort stenmjölet, skära upp duken och plocka bort lite småsten innan det var platt och stenhårt. Här kan jag nästan garantera att det var berget som stack upp, så får se hur vi löser den plinten. Jag gav upp helt här i alla fall, haha, klockan var ändå 19.00 och det kommer ju fler dagar. Nu är i alla fall hela 23 plintar i marken, bara 23 kvar!

IMG_7664

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.