Ett par mil idag

Ja idag har det inte varit mycket tid hemma! Dagen inleddes hemma med vinbärsplockning och när jag och Kaprifol åkte iväg till Åsa för dressyrträning kokade Axel saft. Träningen gick bra idag igen, roligt att se framsteg på så kort tid! Jag hade med mig kameran och fotade lite idag igen men ni får nöja er med ”outfit-bilder” från mobilkameran så länge! Så berättar jag mer och lägger upp lite tjusigare bilder i morgon 🙂

Alltid lika svårt att linda med nya benlindor innan man lärt sig hur man ska börja. Glitterbandet ska ju hamna på utsidan såklart! En hamnade uppochner också.. Men jag hann inte linda om så ni får blunda för detta.

Efter träningen var jag nog hemma en halvtimme kanske (tog hand om hästen, grejerna och sopade ur släpet) och sen åkte jag och Axel till Lugnås och hämtade hem H-balken som vi ska använda som sladd och harv till ridbanan. Tror det kan bli bra!

På vägen hem stannade vi på Skara hästsport och köpte fiskmat (haha) och nya flughuvor till hästarna och på Jula köpte vi skruv och spikplattor till ridbanestaketet. Vi åt mat också, och tur var väl det för nu är klockan nästan nio och vi kom precis hem!

Fint matchade va? De ser verkligen o-genomskinliga ut men stoppar man i huvudet så ser man förvånansvärt bra genom nätet faktiskt. Får se hur dessa håller och sitter kvar!

 

3 thoughts on “Ett par mil idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s