Two months

Om man ska gå efter det satta datumet är det nu bara två månader kvar innan bebisen ska se världen på utsidan för allra första gången. Det börjar ju onekligen närma sig och det är klart att det ska bli roligt och spännande och intressant. Samtidigt kan jag inte låta bli att tänka på vad vi egentligen har gett oss in på. Vi har det ju himla bra jag och Axel, varför ge en tredje part chansen att förstöra det? Det är så mycket vi vill göra med gården och med huset, så mycket jag vill göra med Kaprifol och så vidare. Men jag tror allt vi löser det, vi är ganska bra på att lösa saker tillsammans 🙂

Det mesta börjar i alla fall bli klart inför den där tredje partens ankomst. När Axels föräldrar var här för ett par dagar sedan hade de med sig bebisens första säng. Ganska bedårande va?

Mår lite halvt illa över allt bebiskräks och bebisbajs som kan tänkas komma i närheten, men det finns ju plastfolie! Och kanske kan lägga hela bebisen i en plastpåse så minimeras ju risken ytterligare? (Jag skojar, jag lovar! Har sängen överlevt ett par generationer bebisar ska den väl överleva en till!)

Nåja, två månader kvar var det ja!

6 thoughts on “Two months

  1. Wat leuk om zo de wieg weer te zien, Marleen,Marita en alle kleinkinderen op Kaj en Nils na hebben hier in gelegen. Ook nog 2 kinderen van een nichtje van mij. Voor de komst van Axel heeft Marleen er deze bekleding voor gemaakt.

  2. När jag väntade Emmy grät jag nästan varje dag och trodde det skulle vara kört att hinna med hästeriet med en bebis. ”Alla” sa ju att man inte hinner något annat. Nu väntar vi bebis nummer två, och jag är helt lugn, planerar till och med att köpa yngre häst och komma igång att tävla igen. Med förstående sambo har det funkat jättebra att kombinera häst och barn, hoppas det kan lugna dig lite 🙂

    • Härligt att höra! Jag tror egentligen inte heller att det blir några problem, men så svårt att föreställa sig hur allt kommer utveckla sig! Grattis till nr två! 🙂

      • Tack! 😊 Ja, det blir ju inte riktigt som förut. Får väl erkänna att det oftare blir benskydd än lindor numera, och lite kortare ryktstunder 😉 hojta till om du vill komma och fika nån gång i vinter, kul med en till mammaledig hästtjej 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s