Dressyrträning

Det var en lite mer energisk Kaprifol som Åsa fick sitta upp på idag, jämfört med förra gången då hon var aningens matt. Det är både på gott och ont, mest gott skulle jag väl vilja säga. Hon har tankarna lite överallt i början innan hon kommer till arbete och ser mycket och tänker mycket innan huvudet slappnar av och kroppen kan börja arbeta lite mer ordentligt. Kontakten var däremot stadigare idag och när de blivit varma i kläderna kunde Åsa sätta lite mer tryck i Kaprifol idag och traven bliv riktigt gungig och härlig.

I övrigt fortsatte Åsa jobba med skänkelvikningarna och nedsittningen i traven vilket gick bättre än sist. Kul att det går framåt! Skillnaderna mellan höger och vänster varv i traven blir också mindre och mindre, vilket jag är väldigt glad för. Vänster varv är ju både min och Kaprifol svårighet, men jag fick fler tips med mig idag som jag ska tänka på nästa gång jag rider. I galoppen är varven jämnare, lustigt nog.

Lite smakprov på bilder så kommer det fler senare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s