10:e augusti

Den här veckan går ganska segt om jag får säga det. Vi är typ fem personer på jobbet och det är inte direkt högsäsong på att få prover inskickade så det blir mycket administrativt datorarbete och inte så mycket labarbete. Men i morgon är det i alla fall fredag och sen helg igen! Och på måndag kommer i princip resten av alla kollegor tillbaka efter sina semestrar, då blir det lite fart igen!

Även kvällen har varit ganska lugnt. Jag och Axel har skruvat i en massa skruv i stolparna på ridbanan så nu är den ena sortens skruv klara, bara de franska skruvarna kvar som ska göra det ytterligare lite stadigare. Vi hinner nog få i ett gäng sådana innan dagen är slut också.

Kaprifol har fått röra på sig idag också, inte bara med mig i sadeln utan även med Diana (hon som är inackorderad med Queen här). Queen är ju pensionerad nu så jag frågade Diana om hon ville prova att rida Kaprifol lite nu när min mage börjar bli lite väl stor, och det ville hon. Så idag testade hon Kaprifol på banan och i helgen ska hon rida ut henne, så får vi se om hon vill fortsätta sen, hehe. Kaprifol var rätt seg idag i värmen, men skötte sig ändå fint.

IMG_43193

Bild från senaste Åsa-träningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.