Grindfunderingar

Vi fick upp ett gäng franska skruvar igår så nu är staketet snäppet stadigare, dock inte riktigt så stadigt som vi hade hoppats, men det får nog duga. Det är liksom själva stolpskon som inte är tillräckligt stadig och då hjälper det ju inte riktigt med fler skruv.

Vi klurade även en del på hur grinden ska se ut och satte två stödben till de blivande grindstolparna vilket gjorde det hela mycket stadigare. Nu blir det nog inte någon ”hängande gångjärnsgrind” så dessa stoplar får inte mer tyngd på sig, men de behövde ändå stadgas upp lite. Jag väntar lite med att berätta hur vi tänker ang grinden, för vi hinner säkert ändra oss igen, haha. Men jag tror vi har en bra lösning!

IMG_7884

Det kluriga är ju att vi har valt att göra grindhålet så pass brett, och det är ju såklart för att både traktorn och en eventuell dumper/lastbil ska kunna komma in ifall/när vi i framtiden behöver fylla på med lite material. Men som sagt, vi kom på bra idéer när vi klurade igår 🙂

IMG_7885

Här ser ni stödbenen på lite håll också, jag föreställer mig en kruka på vardera sida med nån söt liten buske/växt i!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s