Skritt i kvällssolen

Härligt med en riktig sommardag igen! Gräset är klippt, tvätten hänger ute, blommor planterade vid ridbanan, hästarna skrittade och Axel har sprungit 2.1 mil under två timmar. Och så har ju insekterna exploderat inne i skogen också så hästarna blev fullt utrustade med insektsskydd på vår lilla runda.

Kaprifol har faktiskt fått ett (begagnat) insektstäcke som jag tog på henne under skrittrundan idag. Hon är väldigt irriterad på alla diverse insekter och att ha henne studsandes och krumbuktandes bredvid sig är lite krångligt, och inte så roligt för henne heller såklart. Hon var väldigt nöjd i det och skrittade lugnt och fint trots allt surr. Alice bryr sig inte alls lika mycket, lite härdad med åldern kanske?

Vi hade en mysig avslappnad tur på ca 40 minuter i alla fall! Bra inledning på helgen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s