Härliga helg!

Lördagsmorgon och frukosten är intagen efter en härlig sovmorgon. Vi har inte riktigt spikat planerna för dagen ännu men de sista skruvarna ska i alla fall sättas på staketet på ridbanan och Axel ska förbereda lite inför veckan som kommer. I morgon eftermiddag/kväll åker han nämligen till Särna för ett par dagars fältarbete.

Kaprifol ska få röra på sig en runda i skogen och så har vi lite alternativ på grejer som vi kan ta tag i under dagen, får se vad vi väljer 🙂

IMG_7889

En kass bild på blommorna vid ridbanan, blev inte helt som jag tänkt mig eftersom jag först hade tänkt sätta blommorna i vanliga krukor. Men vi hade inte två krukor som var lika dana så då satte jag ner dem i var sin mjölktunna, blev ju lite roligt ändå, men blommorna blev lite mesiga. Men de kanske växer till sig.

1 thought on “Härliga helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s