Helgens planer

Som jag nämnt lite i förbifarten här tidigare ska jag och Axel åka till Stockholm idag. Vi tar tåget från Herrljunga och i Stockholm ska vi ta oss vidare till Gröna Lund. Det är nämligen konsertkväll och Rival Sons spelar som vi ska lyssna på hade vi tänkt. Vi sover sen över hos Axels bror som har en lägenhet i Södertälje innan vi tar tåget hem igen på lördag runt lunchtid.

I övrigt har vi inte några spikade planer men det lutar lite åt att vi bygger grinden till ridbanan på söndag samt att en stolpe vid ligghallen behöver bytas ut. Den står ostadigt och går inte att få ner mer så vi ska byta ut den till en fyrkantig stolpe i ett jordankare som vi får gräva ner typ. Det går inte ens att spetta där, så hårt/packat är det i marken under.

Övriga planer som vi har för den närmaste framtiden är att högtryckstvätta stallet. Högtrycken verkar fungera men när vi provade den så var en av slangarna spruckna så då gick det ju inte att köra. Axel köpte en ny slang igår så nu är den fit for fight. Vi har dock planer på att höja stalldörren relativt snart också och då är det ju bättre att tvätta stallet efter det, samt att hästarna just nu går i vinterhagen så dumt att tvätta just precis nu. Jag tror vi hyr hem en stensåg till nästa helg och sågar upp dörren (samt breddar ingången till gödselstacken så att Tomas kommer åt att tömma den ordentligt med sin stora traktor).

Sen får vi tid över går det ju alltid att fortsätta på vedhögen också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s