Mot Södertälje

Nu sitter vi på pendeln från Stockholm ut till Södertälje! Jag och Axel anlände till Stockholm under eftermiddagen och mötte upp Nils innan vi tog oss ut till Gröna Lund. Vi var där lite drygt två timmar innan konserten så vi åt middag på en restaurang där vi alla åt goda hamburgare. Ett stop på ölträdgården hann vi med också innan vi tog plats framför scenen och Rival Sons!

Konserten höll på i 1.5h ungefär, sen tog vi en mjukglass (med hallonlakrits-strössel!) på vägen ut från nöjesparken och promenerade två hållplatser tillbaka till Karlaplan och tog tunnelbanan till T-stationen där vi bytte till pendeltåget som vi nu sitter på. Vi ska alltså ut till Södertälje där Nils och Marsha bor och sova hos dem i natt. I morgon går tåget direkt från Södertälje till Herrljunga, så vi behöver inte in till Stockholm igen vilket ju är skönt. 

2 thoughts on “Mot Södertälje

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s