Som en flodhäst

Och då menar jag inte hästen i sig utan ryttaren, hehe. Jag hann rida Kaprifol lite lätt på banan igår och det börjar onekligen kännas rätt jobbigt att rida nu. Att bara rida ut och ”åka häst” är inga problem, tvärt om ganska skönt faktiskt. Man är liksom i stående position så magen blir inte hopklämd, samtidigt som jag ju ändå sitter ner. Typ! Men att rida dressyr och använda sitsen och skänklarna och allt, ja det går inte så himla bra längre. Får se om detta var det sista dressyrpasset kanske, får hålla mig i skogen i fortsättningen 🙂

Kaprifol kändes ok i alla fall, inte lika fin som sist men så red jag inte så himla bra heller kan man säga. Axel var hemma så jag ringde ut honom när jag travade de sista varven så fick han knäppa några snabba bilder!

 

1 thought on “Som en flodhäst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.