Helgens planer

Helg igen och endast två arbetsveckor kvar för min del! Så var har vi för planer för denna helgen då? Jo Axel har plockat hem en stensåg som vi har hela helgen, och tanken med den två saker:

  • Såga upp över stalldörren så att dörren blir i godkänd höjd. Tycker bilden nedan illustrerar det hela ganska bra, haha. Och då är Calle som nyligen flyttat in större än Kaprifol så han har det lite tajtare! I och med höjningen kommer vi äntligen bli av med den hemska dörren också, wiho! Vi breddar nog dörren lite också när vi ändå håller på.

Namnlös

  • Bredda öppningen in till gödselstacken så att Tomas kan komma åt och tömma den ordentligt med sin stora traktor. Han har ju tömt halva ungefär och det var inte många centimetrar till godo på var sin sida av traktor, så han kunde ju bara tömma rakt in. Men om vi då sågar bort nån meter på väggen till vänster om ingången så kommer han kunna köra in enklare samt komma åt och svänga lite mer.

IMG_6695

Och på söndag blir det EM i Göteborg med systrarna! Då ska den individuella hoppningen avslutas och än så länge känns det ju som att det kan bli väldigt spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.