Bus i paddocken

Igår fick hästarna (eller ja, främst Kaprifol) busa i paddocken lite grand. Jag ställde upp ett litet sockerbitshinder längs ena långsidan med en enkel bom som infångare och Kaprifol behövde ingen övertalning alls till att busa runt och skutta över hindret. Efter två uppvärmningshopp la jag in vattenmattan i hindret och det bekom inte henne det minsta, härligt 🙂

Alice var med inne på banan samtidigt och fick hoppa en gång på slutet. Hon är så söt, hon taggar precis som hon brukar (taktade lite när jag ledde ner henne) och satte god fart mot hindret men sen blir det mest kravel över hindret. Fina tanten, kroppen är inte riktigt som den varit. Men det är okej när man närmar sig 30. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.