Lite miljöträning

När jag ändå hade vattenmattan framme igår fick hästarna bekanta sig lite närmare med den. Kaprifol såg nämligen lite skeptisk ut när den inte längre låg på backen (äkta hopphäst alltså) och backade undan när jag närmade mig med den i handen. Så hon fick lukta på den och sen la jag den på Alice så hon kunde kika lite mer och se att Alice inte brydde sig. Alice tyckte jag var jätteonödig och tycktes säga att ”jag har väl aldrig behövt miljötränats?” Och det har hon ju i princip rätt i.

IMG_80037

IMG_80036

När Alice fått haft på sig mattan strök jag Kaprifol lite på halsen med den och sen la jag helt enkelt på den på ryggen på henne. Hon såg rätt skeptisk ut men stod stilla, helt lös. Jag bad henne gå några steg också och det var lite läskigt, men hon gjorde det fint. Duktig tjej 🙂

IMG_80040IMG_80042

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.