Kvällsrunda

Jag är väldigt nöjd över att jag ännu lyckas hålla igång Kaprifol så pass bra som jag faktiskt gör än då länge (med lite hjälp då), däremot har jag inte lagt så mycket energi på att hålla igång Alice utan hon har fått ”stå tillbaka” lite mer än vanligt. Jag tror dock inte hon är så missnöjd över det och hon är ju ändå relativt pensionerad, men hon får komma ut och röra på sig nån gång i bland i alla fall. I helgen gick hon ju ponnyridning med brors barn till exempel, och idag satt jag upp på henne och hade Kaprifol som handhäst. Diana red ut Kaprifol en längre runda igår så det passade ganska bra med en skrittrunda idag och så tänker jag tömköra henne i morgon.

IMG_8076

Det är en himla fin eftermiddag/kväll idag!

IMG_8085

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.