Stalltvätt

Igår tog vi oss ut i stallet på kvällen efter middagen för att se om vi kunde få nån fart på högtryckstvätten nu när vi köpt ny slang och allt. Det fick vi, och efter lite pill med saker och ting fungerade den tillochmed rätt bra. Vi turades om att spruta plus gnugga lite med diskoborste på de värsta fläckarna. Det blev inte hundra rent såklart, men till det bättre i alla fall och med en ganska liten arbetsinsats ändå.

IMG_8089

Spolspiltan före och efter:

Ligghallens ena vägg:

Ligghallens andra vägg:

Lite färg lossnade på vissa ställen i processen, men det låter vi vara. Kanske blir det lagom att kladda lite färg nästa år. Får se! Hyllan i spolspiltan ska dock få lite färg på sig innan jag ställer tillbaka borstarna, men först får den bli torr efter gårdagens behandling!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.