Målat

Jag hade ju som sagt lite ensamtid igår så jag var ute i stallet och eftersom hyllan/bänken i spolspiltan redan torkat letade jag fram färg och pensel och kladdade på ett lager färg. Det behövs ett lager till innan jag är klar, men det ser ju i princip klart ut i alla fall!

När vi byggde hyllan kunde vi inte riktigt bestämma oss för om vi skulle göra ett hyllplan till eller om vi ska såga bort den där uppstickande ”pelaren” vid den övre hyllan, men jag tror nog att det får bli ett hyllplan till. Man kan aldrig ha för mycket förvaring och man måste ju faktiskt inte ställa nåt på den övre hyllan om man inte vill. Den kan ju samla damm från taket så slipper man få det på sina grejer 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.