Sista arbetsdagen

Då var sista arbetsdagen för ett tag avklarad! Känns hur knasigt som helst faktiskt, vad ska jag göra nu liksom!? Å ena sidan ska det bli väldigt skönt att inte behöva åka till jobbet. Den här veckan har varit lite småjobbig faktiskt. Det rätt obekvämt att köra bil för tillfället och det har blivit (för) mycket datortid eftersom jag inte längre gör något i labbet och även om jag växlat position lite då och då blir det rätt oskönt i längden att sitta ner så mycket. Jag blir stel och har väl lite foglossning som gör sig påmind när jag sen ska ställa mig upp och gå i väg. Å andra sidan kan jag känna att den här lediga tiden innan bebisen kommer ut är en ganska ”värdelös ledighet”. När jag är ledig vill jag greja på gården, fixa saker, RIDA med mera, med mera. Men mycket av det som jag väldigt gärna vill göra är inte riktigt möjligt just nu.

Jaja, det blir skönt att ta det lite lugnt, fixa lite smågrejer och säkert städa huset flera gånger. Och med lite tur kommer bebisen i hyfsat utsatt tid.

Sista dagen på jobbet på ett tag alltså, även om jag redan har en grej som jag ska åka in och göra vid tillfälle, hehe. Jag fick föresten en jättefin present av en kollega igår, hon har nämligen sytt ett babynest! Hur snällt som helst och väldigt oväntat! Och om inte bebisen uppskattar det är det redan en viss svartvit fluff som lagt beslag på det (och då menar jag inte Alice).

IMG_8187

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s