Uppäten av tigrar

Som Axel så fint sa när jag låg som en strandad val i soffan i går och knappt tog mig upp i sittande ställning. ”Alltså du skulle ju bli uppäten av tigrar i det vilda”. Ja det skulle jag verkligen. Hur har människan överlevt så här länge egentligen? Då får man ju dessutom tänka på att min graviditet har varit som en dans på rosor jämfört med många andra som blir sjukskrivna, sängliggandes och helt inkapabla till att komma undan de sabeltandade tigrarna. För att inte tala om bebisen sen, snacka om hjälplösa i evigheter!! Finns det ens något liknande i djurvärlden, där bebisen är så beroende av sin/sina föräldrar i ÅRATAL? Hästar kan liksom springa från faror endast timmar efter födseln och det dröjer bara ett par månader innan de själva kan överleva på egen föda mm.

Tur att jag inte lever i det vilda helt enkelt. Idag får jag dock klara mig själv större delen av dagen för Axel har fått gå med i det lokala älgjaktslaget och idag har de säsongens första fixardag. Kul att träffa lite mer folk i bygden 🙂 Jag har inte några direkta planer för dagen, det ska regna konstant så jag håller mig nog till lite pyssel inomhus tror jag.

Har ni sett vad grisarna har växt föresten? Riktigt stora och fina nu.

IMG_8122

1 thought on “Uppäten av tigrar

  1. Du skulle bara veta va jobbigt det är med barn..

    Och man blir ju inte helt av med dom även när de flyttat hemifrån.

    Pappa hästen träffar ju inte ens sin avkomma

    😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s